Crearea unui cont de găzduire web gratuit pe 000webhost

Dacă intenționezi să cheltuiești cât mai puțin cu site-ul tău web, atunci o soluție este să apelezi la domenii și servicii de găzduire gratuite. Pentru găzduire gratuită îți recomand serviciile hostinger.ro sau ro.000webhost.com. În cele ce urmează îți voi arăta cum să creezi un cont de găzduire web gratuit pe 000webhost.

Pentru început trebuie să-ți creezi un cont de utilizator pe site-ul ro.000webhost.com. Pentru aceasta intră pe pagina oficială și dă clic pe butonul Înregistrează-te din dreapta-sus sau Înregistrează-te GRATUIT din zona centrală a paginii.

Pagina oficială ro.000webhost.com
Pagina oficială ro.000webhost.com

Se va deschide o pagină de înregistrare cu o zonă ”Începe înregistrarea gratuită!” în partea dreaptă.

Pagina de înregistrare ro.000webhost.com
Pagina de înregistrare ro.000webhost.com

În această zonă completezi adresa ta de e-mail, parola dorită și adresa dorită pentru site (de ex. prenume-nume). Dacă respectiva adresă este disponibilă, atunci în caseta de mai jos va fi afișată adresa completă a site-ului (de ex. https://prenume-nume.000webhostapp.com ). Apoi dai clic pe butonul Obține găzduire gratuită.

După înregistrare vei fi redirecționat către panoul de control al contului tău. Va apărea o fereastră de bun venit, unde trebuie să dai clic pe butonul It’s ok, I want to learn.

Fereastra de bun venit
Fereastra de bun venit

Se va deschide pagina panoului de control care va afișa un mesaj de atenționare care îți cere să activezi site-ul, dând clic pe link-ul trimis pe e-mail.

Atenționarea pentru activarea site-ului
Atenționarea pentru activarea site-ului

După confirmarea e-mail-ului, pagina panoului de control va arăta ca în imaginea de mai jos. În zona centrală-stâînga este afișată starea site-ului tău și adresa sa URL.

Panoul de control ro.000webhost.com
Panoul de control ro.000webhost.com

Dacă dorești să găzduiești un al doilea site, atunci trebuie să dai clic pe butonul + din zona centrală-dreapta și să introduci numele dorit.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *