Categorie: Wordpress

Cauți informații despre CMS-ul Wordpress. Aici poți alfa despre tot ce ai nevoie pentru a realiza un site Web cu Wordpress: instalare, configurare, extensii, sfaturi, recomandări etc.

O altă variantă ca să ai propriul site web online gratuit cu WordPress, complet funcțional și fără reclame este să-l găzduiești pe ro.000webhost.com. Pentru instalarea WordPress pe un cont de găzduire online trebuie să parcurgi următoarele etape:

Articole asemănătoare

Etichete: ,

Continuă lectura

Wordpress pe Hostinger

O alternativă ca să ai propriul site web online gratuit cu WordPress, complet funcțional, fără reclame este să-l găzduiești pe hostinger.ro. Pentru instalarea WordPress pe un cont de găzduire online trebuie să parcurgi următoarele etape:

Articole asemănătoare

Etichete: ,

Continuă lectura

banner Wordpress

Instalarea WordPress pe un server local

Te-ai hotărât să folosești WordPress pentru a crea un site Web și ești începător. Îți recomandăm să începi cu instalarea sa pe un server local realizat cu XAMPP. Pentru aceasta trebuie să parcurgi următoarele etape:

Articole asemănătoare

Etichete: ,

Continuă lectura

Instalarea XAMPP

Ai vrea să îți faci propriul site web cu WordPress sau Joomla? Cel mai bine ar fi să începi prin a le instala și testa pe computerul tău. Pentru asta ai nevoie de un server Web pe care îl poți realiza cu XAMPP. Este simplu de instalat, ușor de folosit și conține tot ce ai nevoie.

Articole asemănătoare

Etichete: ,

Continuă lectura